Kungsbacka

Ninpo Dragons Kungsbacka är en del av Sanshi Budo & Kampcenter och vi håller till i Medborgarskolans lokaler på Kabelgatan 9 i Kungsbacka med egen ingång på långsidan. Parkering finns vid fastigheten.
Vi bedriver träning för barn och ungdom i ålder 7-12 år och våra träningstider är lördagar:

  • Lördagar 10:00-11:00 Grupp 1 (7-9 år)
  • Lördagar 11:00-12:00 Grupp 2 (10-12 år)

För aktuella terminsstarter hänvisar vi till vår publika Facebooksida eller kontakta oss direkt på e-post: christian@sanshi.se.

Träningsavgift:
800 kr / termin. Utöver avgiften behöver medlemmen en träningsmanual som följer med barnen under varje träning. Den ingår i första träningsavgiften men kostar 50:- om man behöver köpa en ny. I den samlar vi närvarostämplar och löser uppgifter. Här finns också mycket information till både barn och förälder. Den röda Ninpo Dragons T-shirts finns att köpa för 100:-.
Avgiften betalas in enligt nedan:
– Swish 123 130 0094 (helst)
– BG 5163-9722

Intag / Platser
Vi har intag i början av terminerna och cirka en månad framåt i mån av plats. Har det gått längre in i en termin kan man prova-på två gånger och sedan anmäla sig till kommande termin. Anmäl gärna ditt intresse i god tid. Grupperna har begränsat antal platser för att aldrig äventyra kvaliteten på träningen. Hör av dig via en intresse-anmälan på mail eller telefon om du är intresserad av att vara med på träningen.

Träningen
Under träning är det bra med en dräkt, s k Gi . Vi använder en traditionell dräkt bestående av en långärmad jacka och långbyxor i svart bomullstyg. Till en början fungerar det utmärkt med mjuka långbyxor och lång- eller kortärmad T-shirt. Tag med en vattenflaska att ha vid sidan, vi behöver fylla på med vatten ibland. Vill ni sedan köpa dräkt pratar ni med oss så beställer vi och tar med till dojon. Storlekarna går i centilong och priset varierar beroende på storlek och kostar från ca 400kr och uppåt.

En månad in efter terminsstart vår och höst gör vi en samlad beställning på dräkter. Dessa levereras till lokalen och som medlem betalar man till klubben via Swish eller bankgiro. Behov av dräkt under resten av terminerna sköts av medlemmen själv via butiken Budo & Fitness i Göteborg. Ring Tinette på 031-171190 om ni har frågor eller kolla med oss.

Föräldrar kan vara med i dojon under prova-på och under terminen OM särskilda skäl föreligger. Annars ber vi föräldrar uppehålla sig utanför lokalen. Närhet finns till köpcenter.

För mer information kontakta Christian Matti på Sanshi Budo & Kampcenter:
E-post: christian@sanshi.se  Tel: 0708-762217

Våra instruktörer

Martin Araya
6 kyu, ansvarig Ninpo Dragons och Sanshi Ungdom
Jag har alltid haft ett brinnande intresse för träning och rörelseglädje. Jag har tidigare tränat Bujinkan Budo Taijutsu i Göteborg och när jag 2017 fick möjlighet att ta upp träningen igen när Sanshi Budo & Kampcenter öppnade i Kungsbacka kände jag att jag kommit hem. Min ena dotter började i barnträningen, Ninpo Dragons, redan 2016 och jag kände direkt att jag ville bli hjälptränare. Detta har efter några år nu mynnat ut i att jag blivit huvudtränare för barn och ungdomarna och ni hittar mig de flesta lördagarna på mattan tillsammans med våra två barngrupper och vår fina ungdomsgrupp.

Christian Matti
9 Dan Shidoshi, instruktör Kungsbacka
Mitt intresse för Japan väcktes förmodligen när jag var 6-7 år då jag fick en kimono av min farbror som var stationerad i Tokyo med SAS. Intresset för Japan och dess kultur och historia slog rot i mig och fick mig tidigt in på olika arter av budo. Min resa började med judo som 9-åring, gick över till Wado-ryu karate underhögstadiet , Aikido, Kendo, Kyokushinkai Karate. Kung Fu följde därpå i mitt sökande. Tränade under många år thaiboxning och letade efter den rätta träningen… Var ute efter det som ”fungerar” men som också har ett djup, en kultur, ett arv. En träning som både ger kroppen en omgång men som också kittlar den mentala sidan. Sökandet som pågått i många år ledde mig senare fram till Bujinkan Budo Taijutsu. Med tiden stagnerade jag något i min utveckling i Bujinkan, någonting saknades och därför är jag idag även aktiv i Kali Sikaran. Men mer om det på ett annat ställe;-)

 

tre-forbund-logo