Göteborg

Ninpo Dragons Göteborg är en del av Bujinkan Seishin Dojo och håller till på Annedalsgården, Carl Grimbergsgatan 52, och våra träningstider är:
Lördagar: 9:30 – 10:30 6-9 år
Lördagar: 10:30 -11:30 9-12 år

För aktuella terminsstarter hänvisar vi till vår publika Facebooksida eller kontakta oss direkt på e-post: kalle@seishindojo.se.

Träningsavgift:
950 kr / termin. I avgiften ingår en kortärmad klubb-tröja och en träningsmanual som följer med barnen under varje träning. I den samlar vi närvaro-stämplar och löser uppgifter. Här finns också mycket information till både barn och förälder.
Betalning sker till bankgiro 142-1718 eller Swish 123 006 88 90.

Intag / Platser
Vi har intag i början av terminerna och cirka en månad framåt i mån av plats. Har det gått längre in i en termin kan man prova-på två gånger och sedan anmäla sig till kommande termin. Anmäl gärna ditt intresse i god tid. Grupperna har begränsat antal platser för att aldrig äventyra kvaliteten på träningen. Hör av dig via en intresse-anmälan på första sidan eller på e-mail/telefon nedan om du är intresserad av att vara med på träningen.

Träningen
Under träning är det bra med en dräkt, s k Gi . Vi använder en traditionell dräkt bestående av en långärmad jacka och långbyxor i svart bomullstyg. Till en början fungerar det utmärkt med mjuka långbyxor och lång- eller kortärmad T-shirt. Tag med en vattenflaska att ha vid sidan, vi behöver fylla på med vatten ibland. Vill ni sedan köpa dräkt pratar ni med oss så beställer vi och tar med till dojon. Storlekarna går i centilong och priset varierar beroende på storlek och kostar från ca 350kr och uppåt.

Föräldrar kan vara med i dojon under prova-på och under terminen OM särskilda skäl föreligger. Annars ber vi föräldrar uppehålla sig i vårt fikarum eller om ni har aktiviteter utanför lokalen. De finns de som springer en runda i grönområdet.

För mer information om träningen i Göteborg, kontakta Karl-Magnus Möller på Bujinkan Seishin Dojo:
E-post: kalle@seishindojo.se

Våra instruktörer

Karl-Magnus Möller
Huvudinstruktör Göteborg
Jag började träna Bujinkan Budo Taijutsu i början av nittiotalet och tränade ett antal år följt av ett artonårigt träningsuppehåll där mycket av filosofin följde med i vardagen. För sex år sedan började jag träna igen på allvar och när min systerson visade intresse för Ninpo Dragons började jag som instruktör där. Några av de saker som fick mig tillbaka till Bujinkan Budo Taijutsu är ödmjukheten, prestigelösheten, kamratskapen, respekten, livslångt lärande, fokus på det naturliga och bristen på tävlingsmoment och att det är en art som man kan träna hela livet utan att bli fullärd.

 

tre-forbund-logo