Göteborg

Ninpo Dragons Göteborg är en del av Bujinkan Seishin Dojo och håller till på Annedalsgården, Carl Grimbergsgatan 52, och våra träningstider är:
Lördagar: 9:30 – 10:30 6-9 år
Lördagar: 10:30 -11:30 9-12 år

För aktuella terminsstarter hänvisar vi till vår publika Facebooksida eller kontakta oss direkt på e-post: kallekavat@gmail.com

Träningsavgift
1000 kr / termin + 100 kr medlemsavgift /år. I avgiften ingår en kortärmad klubb-tröja och en träningsmanual som följer med barnen under varje träning. I den samlar vi närvaro-stämplar och löser uppgifter. Här finns också mycket information till både barn och förälder.
Betalning sker till bankgiro 142-1718 eller Swish 123 006 88 90.

Intag / Platser
Vi har intag i början av terminerna och cirka en månad framåt i mån av plats. Har det gått längre in i en termin kan man prova-på två gånger och sedan anmäla sig till kommande termin. Anmäl gärna ditt intresse i god tid. Grupperna har begränsat antal platser för att aldrig äventyra kvaliteten på träningen. Hör av dig via en intresse-anmälan på första sidan eller på mejladressen nedan om du är intresserad av att vara med på träningen.

Träningen
Under träning är det bra med en dräkt, s k Gi . Vi använder en traditionell dräkt bestående av en långärmad jacka och långbyxor i svart bomullstyg. Till en början fungerar det utmärkt med mjuka långbyxor och lång- eller kortärmad T-shirt. Tag med en vattenflaska att ha vid sidan, vi behöver fylla på med vatten ibland. Vill ni sedan köpa dräkt så gör ni det hos Budo & Fitness butiken i Göteborg, dräkten heter EMPI och ska vara svart (vitt bälte medföljer). Har du betalat medlemsavgiften och fått ditt svarta medlemskort får du 10% rabatt om du visar upp det när du handlar.Storlekarna går i centilong och priset varierar beroende på storlek och kostar från ca 450 kr och uppåt.

Föräldrars närvaro under tärning

Föräldrar kan vara med i dojon under prova-på och under terminen OM särskilda skäl föreligger. Annars ber vi föräldrar uppehålla sig i vårt fikarum eller om ni har aktiviteter utanför lokalen. De finns de som springer en runda i grönområdet.

För mer information om träningen i Göteborg, kontakta Karl-Magnus Möller på Bujinkan Seishin Dojo. E-post: kallekavat@gmail.com

Våra instruktörer

Karl-Magnus Möller
Huvudinstruktör Ninpo Dragons Göteborg

Jag började träna Bujinkan Budo Taijutsu i början av nittiotalet och tränade ett antal år följt av ett artonårigt träningsuppehåll där mycket av filosofin följde med i vardagen. Runt 2011 började jag träna igen på allvar och när min systerson några år efteråt visade intresse för Ninpo Dragons började jag som instruktör för barngrupperna i Göteborg.

Några av anledningarna till att jag tränar Bujinkan Budo Taijutsu är ödmjukheten, prestigelösheten, kamratskapen, respekten, det livslånga lärandet, fokus på det naturliga, att det inte finns några tävlingsmoment och att det är en art som man kan träna hela livet och alltid lära sig nya saker.

tre-forbund-logo