Stockholm

Ninpo Dragons Stockholm är en del av IF Bujinkan Bushin Dojo och vi tränar på Albygatan 117 nb, Sundbyberg. Huvudtränare är Rikard Sundelius.
Vi bedriver träning för barn och ungdom i ålder 7-12 år.

  • Lördagar 09:30-10:45 (Terminstart 12 januari)

Träningsavgift:

800 kr/termin. I avgiften ingår en kortärmad klubb-tröja och en träningsmanual som följer med barnen under varje träning. I den samlar vi närvarostämplar och löser uppgifter. Här finns också mycket information till både barn och förälder.

Avgiften betalas in på bankgiro 678-9937 eller plusgiro 57 02 51-9

Intag / Platser

Vi har löpande intag. Hör av dig via en intresse-anmälan på mail eller telefon om ditt barn är intresserad av att vara med på träningen.

Träningen

Under träning är det bra med en dräkt, s k Gi . Vi använder en traditionell dräkt bestående av en långärmad jacka och långbyxor i svart bomullstyg. Till en början fungerar det utmärkt med mjuka långbyxor och lång- eller kortärmad t-shirt. Tag med en vattenflaska att ha vid sidan, vi behöver fylla på med vatten ibland.

Föräldrar behöver inte uppehålla sig i dojon under träningen, det finns t ex köpcentrum i närheten men ta gärna kontakt med tränaren om barnet känner sig tryggare med en förälder kvar i lokalen. Under träningspasset ber vi föräldrar eller medföljande att överlåta ledarskapet och den tekniska biten till tränaren. Japansk s k dojo-etikett tillämpas under träningspassen.

För mer information kontakta Gustavo Rodriguez på Bujinkan Bushin Dojo:
E-post: gustavo@bushin.se  Tfn: 072-220 84 64

 

Barninstruktör

Gustavo Rodriguez

Kampsportsbanan inleddes med lite Judo och senare Karate men det var inte förrän under tonåren som jag satsade på Aikido där jag efter några års träning blev barntränare. I en strävan att lära mig mer provade jag även på Aikijutsu och Ju-jutsu och det var under den här perioden i mitt liv som jag genom vänner kom i kontakt med det som då kallades Ninpo Taijutsu numera Bujinkan Budo Taijutsu. Teknikerna fick mig att se på Budo med helt nya ögon och jag kände att jag äntligen hade funnit en art som erbjöd allt det jag var ute efter. Man slutar aldrig att lära av andra och upptäcka nya grejer. Även under de två långa uppehåll som jag har tagit från träningen p g a studier och barn  så har ändå arten alltid funnits i bakhuvudet. Det är en stil för livet.

Våren 2017 gick jag Svenska Budo & Kampsportsförbundets Barnledarutbildning.

 

tre-forbund-logo