Stockholm

Ninpo Dragons Stockholm är en del av IF Bujinkan Bushin Dojo och vi tränar i Ribby Sporthalls Budosal, Nynäsvägen 205, Västerhaninge.

Huvudtränare är Rikard Sundelius, 15 Dan
Barntränare är Gustavo Rodriguez, 6 Dan.

Vi bedriver träning för barn och ungdom i åldrarna 7-14 år. För träning för 15+ år se www.bushin.se

Våra träningstider
Nybörjare (7-14 år) kl. 09:00
Fortsättare 1 (7-10 år) kl. 10:00
Fortsättare 2 (11-14 år) kl. 11:00

Träningsavgift
900 kr/termin. I första avgiften ingår en kortärmad klubb-tröja och en träningsmanual som följer med barnen under varje träning. I den samlar vi närvarostämplar och löser uppgifter. Här finns också mycket information till både barn och förälder.
200 kr i medlemsavgift tillkommer per kalenderår.

Familjerabatt (gäller ej den årliga medlemsavgiften på 200 kr)

  • Vi ger 50% rabatt på den billigaste träningsavgiften vid 2 personer på samma adress.
  • Vid 3 personer på samma adress så bjuder vi på den billigaste träningsavgiften.

Avgiften betalas in på Plusgiro 57 02 51-9 eller Swish 123 683 5227

Intag / Platser
Anmäl ditt barn till vårterminens Nybörjargrupp via vår intresseanmälan.

Träningen
Under träning bär vi en traditionell dräkt, s k keiko-gi, bestående av en långärmad jacka och långbyxor i svart bomullstyg. Till en början fungerar det utmärkt med mjuka långbyxor och lång- eller kortärmad t-shirt. Ta med en vattenflaska, vi behöver fylla på med vatten ibland.

Föräldrar behöver inte uppehålla sig i dojon under träningen, det finns t ex köpcentrum och kafé i närheten men ta gärna kontakt med tränaren om barnet känner sig tryggare med en förälder kvar i lokalen. Under träningspasset ber vi föräldrar eller medföljande att överlåta ledarskapet och den tekniska biten till instruktören. Japansk s k dojo-etikett tillämpas under träningspassen.

För mer information kontakta Gustavo Rodriguez på Bujinkan Bushin Dojo:
E-post: gustavo.rodriguez@bushin.se  Tfn: 072-220 84 64


Barninstruktör

Gustavo Rodriguez

Kampsportsbanan inleddes med lite Judo och senare Karate men det var inte förrän under tonåren som jag satsade på Aikido där jag efter några års träning blev barntränare. I en strävan att lära mig mer provade jag även på Aikijutsu och Ju-jutsu och det var under den här perioden i mitt liv som jag genom vänner kom i kontakt med det som då kallades Ninpo Taijutsu, numera Bujinkan Budo Taijutsu. Teknikerna fick mig att se på Budo med helt nya ögon och jag kände att jag äntligen hade funnit en art som erbjöd allt det jag var ute efter. Man slutar aldrig att lära av andra och upptäcka nya grejer. Även under de två långa uppehåll som jag har tagit från träningen p g a studier och barn så har ändå arten alltid funnits i bakhuvudet. Det är en stil för livet.

Våren 2017 gick jag Svenska Budo & Kampsportsförbundets Barnledarutbildning.

tre-forbund-logo